Wij helpen jullie graag!

Het plannen van een huwelijk is een super leuke maar ook spannende periode waarin jullie veel keuzes maken voor jullie grote dag. Jullie hebben voor een veelzijdige locatie gekozen en dit betekent dat er veel te kiezen valt! Om jullie op weg te helpen hebben we veelgestelde vragen (Q&A) en antwoorden voor jullie verzameld. Deze staan hieronder ingedeeld in verschillende categorieën. Staat jullie vraag/antwoord er niet aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via info@rhederoord.nl of 026-4959104

Algemeen

Bekijk hier de veelgestelde vragen en antwoorden in de categorie algemeen. Denk hierbij aan contactmomenten, contactpersonen, afspraken op Rhederoord, betalingstermijnen, algemene voorwaarden en exclusiviteit.

 

Naar Q&A algemeen

 

Decoratie en aankleding

Welke decoratie verzorgt Rhederoord? Wat mogen we zelf doen? Wanneer mogen we beginnen met decoreren? En meer…

 

Naar Q&A decoratie en aankleding
Voorbereiding

Is het mogelijk om de nacht voor ons huwelijk al op het landgoed te overnachten? Zijn er aparte ruimtes waar we ons kunnen klaar maken? Hoe laat zijn we welkom? En meer..

Naar Q&A voorbereiding
Ceremonie

De meest gestelde vragen over de ceremonieplekken binnen en op het landgoed, geluid en de trouwambtenaar. En meer…

Naar Q&A ceremonie
Bruidstaart
Toost, taart en borrel

Mogen we zelf een bruidstaart regelen? Welke leveranciers bevelen jullie aan? Waar kunnen we mee proosten? En meer…

Naar Q&A toost, taart en borrel
Diner


Kiezen wij zelf ons menu? Kunnen we komen proeven? Houden jullie rekening met dieetwensen? Is buiten dineren mogelijk? En meer…

Naar Q&A diner
Feest Landgoed Rhederoord
Feest & naborrel

Tot hoe laat mag ons feest doorgaan? Hebben jullie een DJ booth of een podium? Mag het feest ook buiten? En meer…

 

Naar Q&A feest & naborrel
Overnachten

Hoeveel hotelkamers zijn er? Wat zijn de kosten? Hoe laat mogen onze gasten inchecken? Is er ook ontbijt? En meer…

Naar Q&A Overnachten
 
 
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef