Wild weekend bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen is geopend! Traditiegetrouw ontvangen wij je graag voor een heerlijk Wild Weekend bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord.  

Vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober 2024

Ontvangst 18.00 uur, start diner 18.30 uur.

Na de ontvangst met een sprankelend huisaperitief en een herfstige amuse serveren wij een uitgebreid 5-gangen wilddiner. Op tafel staat zuurdesembrood, roomboter, Siciliaanse olijfolie en paddenstoelenboter voor je klaar. 

Menu

Wildpaté – pistache / paddenstoelen / rode koolsalade / zilverui 

Wilde eend – krachtige bouillon / geplukt boutje / aardpeer / kervel 

Hazenrug – aardappelkaantjes / aardpeer / romige morilles saus 

Hert – sukade / filet / knolselderij / poffertje pompoen / jus van glühwein  

Tartelette  – cacao / crème van hazelnoot / duindoornbes / ijs van eekhoorntjesbrood 

Dit menu is eventueel uit te breiden met een plateau binnen- en buitenlandse kazen van onze kaaswagen á 18,- per persoon. 

Prijs per persoon: 85 

De genoemde prijzen zijn inclusief aperitief en amuse, overige drank is exclusief. Ter plekke is het mogelijk om een bijpassend wijnarrangement te boeken. 

Hou je niet van wild maar wil je wel graag komen? Als alternatief serveren wij een 5-gangen Vega menu, gelieve dit bij reservering aan te geven.

Bij voedsel allergieën of dieetwensen graag even vooraf contact met ons opnemen over de mogelijkheden in het menu.

Blijf je slapen?

Landgoed Rhederoord beschikt over 30 comfortabele hotelkamers. Er is een beperkt aantal hotelkamers beschikaar, wil je blijven slapen wacht dan niet te lang en reserveer een kamer:  

Aarzel bij vragen niet om contact op te nemen met onze receptie via 026-4959104 of info@rhederoord.nl

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Wild Weekend

9 september 2024

Wild weekend bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar […]

Lees meer
NIEUWS

Let’s do business!

1 juni 2024

Er zijn veel locaties waar je zakelijke bijeenkomsten, diners en feesten kunt organiseren. Maar er is maar één Landgoed Rhederoord. Hier krijgt elk event extra cachet, in een historische ambiance en omringd […]

Lees meer
29 Sep
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer